FacebookTwitterLinkedIn

Aparent, camera noului iPhone12 Pro ar dispune de multe îmbunătățiri, printre care și un senzor de 64 de magapixeli. E un upgrade imens pentru cei de la Apple, deoarece de la iPhone 7, care a fost lansat în 2016 și avea o cameră de 12 megapixeli, nu s-a mai produs nicio schimbare, legată de acest aspect.

EverythingApplePro a lansat un video, în care se vorbește, despre noul iPhone 12 Pro, unde sunt menționate noile schimbări aduse de Apple. Printre acestea, este menționată și o lentilă ultra-wide cu același câmp vizual pe care îl au și modelele actuale, dar capabilă să capteze cu 35% mai multă lumină. De asemenea, se așteaptă îmbunătățiri și pentru procesarea HDR, a camerei.

În plus, va fi îmbunățit și night mode-ul, care va avea o funcție nouă pentru lumina scăzută și de asemenea, Apple mai lucrează la upgrade-ul camerei frontale. Cu ajutorul noului senzor, care ar avea o rezoluție mai mare, Apple i-ar putea ajunge din urmă pe competitori de pe piață, care deja au lansat telefoane, ce dispun de acest aspect.

De asemenea, acest sensor de rezoluție mare ar putea îmbunătăți modul în care facem poze noaptea. Un alt aspect important ar fi că pentru a înregistra videoclipuri 8K, orice cameră are nevoie de cel puțin 33,2 megapixeli, însă, Apple nu a făcut nicio sugestie momentan, dacă noul iPhone ar putea dispune de această caracteristică.

Caracteristicile prezentate mai sus sunt doar câteva dintre îmbunătățirile pe care noul iPhone 12 Pro le va aduce, însă cu siguranță noua cameră a telefonului va avea multe caracteristici noi.