FacebookTwitterLinkedIn

Integratorul de infrastructură și securitate IT Arctic Stream, companie listată la Bursa de Valori București, a încheiat primul trimestru din 2022 cu venituri de 10,7 milioane de lei (2,1 milioane de euro), în creștere cu peste 150% față de aceeași perioadă din 2021.

Profitul companiei s-a ridicat la 900.000 de lei în primul trimestru al anului, în creștere cu peste 108% față de T1 din 2021, arată reprezentanții.

„Direcțiile de dezvoltare Cybersecurity și Data Center rămân prioritate pentru noi și ne concentrăm pe stabilirea de noi parteneriate și pe dezvoltarea de noi competențe care să răspundă cât mai bine nevoilor clienților noștri. Din ceea ce observăm, dincolo de climatul economic incert, interesul pentru proiecte de transformare digitală, atât în sectorul public, cât și în cel privat, se menține ridicat, ceea ce ne dă încredere că oportunitățile de creștere a business-ului Arctic Stream vor continua să apară”, a declarat Dragoș Octavian Diaconu, fondator și director general al Arctic Stream. 

Pentru exercițiul financiar în curs, Arctic Stream estimează afaceri de 46,6 milioane de lei (9,4 milioane de euro.