Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Înscrierile pentru Innovation Labs 2020 sunt deschise pentru tinerii care vor să devină antreprenori în tehnologie

Tinerii care vor să devină antreprenori în tehnologii creative pot începe să se înscrie la Innovation Labs 2020, programul de accelerare pentru startup-uri tech.
Razvan Rughinis_Innovation Labs

Înscrierile sunt deschise pentru Innovation Labs 2020, unde tinerii pasionați de inovare tehnologică și digitală își pot materializa ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat organizate în București, Cluj–Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara.

„Vă invităm într-o experiență de auto-descoperire și de reinventare – prin prietenii, aventuri, mentorat, pasiunea tehnologiei creative și conectarea la comunitatea Innovation Labs! Studenți, antreprenori consacrați, profesioniști din business, tech și cercetare se cunosc, se reîntâlnesc și în fiecare an pun la cale transformarea pas cu pas a României. Experiența de startup este o verigă cheie în carierele anilor ce urmează, în care gândirea colaborativă, disruptivă și autonomia în decizii sunt valorizate tot mai mult. Innovation Labs oferă atât un mediu prietenos de experimentare cât și, pentru cei ce au intrat deja pe traiectorii de inovare, rețele de sprijin tehnologic și de mentorat de la jucători de vârf din ecosistemul inovării. Comunitatea Innovation Labs vă așteaptă în cea de-a 8-a ediție cu aceeași provocare: Make it real!”, spune Răzvan Rughiniș, co-fondator Innovation Labs.

Pornind de la o idee dezvoltată în cadrul programului de mentorat, tinerii construiesc treptat un prototip viabil pentru lansarea în piață. Transformarea ideii într-un produs care să răspundă nevoilor clienților reali este susținută de partenerii Innovation Labs care sprijină direcțiile strategice de dezvoltare.

Echipele își vor prezenta prototipurile finale pe 18 mai la Demo Day, în fața juriului, potențialilor investitori, parteneri și mass mediaEvenimentul final al Innovation Labs aduce un nou început pentru echipele participante, prin șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori.

Innovation Labs se află anul acesta la ediția cu numărul opt. În cei șapte ani de activitate, peste 310 echipe și peste 1800 de participanți au experimentat, alături de o comunitate centrată pe încurajarea spiritului antreprenorial, parcursul dezvoltării propriului produs în ecosistemul de startup–uri tech, în cinci orașe din România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii