FacebookTwitterLinkedIn

Acneea este o problemă a pielii care apare atunci când foliculii de păr se blochează din cauza sebumului și a celulelor moarte. Fenomenul este răspândit printre adolescenți dar nu numai, fiind prezent la persoane de toate vârstele. În funcție de severitatea sa, această afecțiune poate să îi afecteze emoțional pe cei care se confruntă cu ea și poate chiar să lase și urme fizice, sub forma unor cicatrici.1

Pentru a-ți ajuta tenul să facă față mai ușor leziunilor acneice, poți opta pentru produse de îngrijire specifice. Acestea au în general o formulă specială care să nu favorizeze formarea comedoanelor (altă denumire utilizată pentru a descrie binecunoscutele coșuri) prin blocarea porilor. Gama Cleanance de la Avène este dedicată îngrijirii tenului cu tendință acneică.

Dacă și tu te confrunți cu probleme precum acneea și tenul gras, poți încerca să utilizezi produse Avène pentru curățarea tenului dedicate pielii cu imperfecțiuni, cu tendință acneică. Poți opta și pentru produse inovatoare cu efect comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență.

Produsele de curățare

Curățarea tenului este o etapă esențială a rutinei zilnice de îngrijire a tenului, iar alegerea unor produse potrivite te va ajuta să îi oferi pielii exact ceea ce are nevoie. Produsele Cleanance de curățare constau într-o apă micelară, cremă și gel de curățare. Acestea pot fi utilizate pentru demachiere și pentru îndepărtarea impurităților, contribuind la reducerea excesului de sebum. 

Datorită combinației unice de ingrediente active, produsele de curățare Cleanance au triple beneficii. Acestea asigură o curățare blândă, au efect matifiant datorită ingredientului inovator ComedoclastinTM și ajută la calmarea tenului, efect asigurat de apa termală Avene cu proprietăți anti-iritante.

ComedoclastinTM este un ingredient activ pe bază de plante, obținut din extract din semințe de armurariu, cu proprietăți brevetate*, care acționează direct la sursă pentru a reduce acneea și a limita reapariția acestora.

*Brevet în curs de obținere

Produsele de îngrijire specifică

Descoperă și alte produse Cleanance dedicate îngrijirii tenului cu imperfecțiuni, care ajută la îmbunătățirea aspectului acestuia.

Cleanance Comedomed acționează asupra acneei și punctelor negre prezente și reduce dezvoltarea altor leziuni acneice, datorită efectului său comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență. Produsul reprezintă o inovație și adoptă o abordare nouă asupra problemei acneei. Acesta acționează asupra cauzei problemei, reducând imperfecțiunile și limitând reapariția lor. Conform unui studiu clinic de toleranță, produsul prezintă eficacitate la doar 7 zile de la utilizare. 

Poți compune o rutină completă anti-imperfecțiuni cu produsele Cleanance Women: ser, emulsie de zi nuanțatoare cu factor de protecție SPF 30 și crema de noapte cu efect de netezire.

Dacă folosești diferite produse contra acneei recomandate de către medic, care pot avea efect de uscare, pielea ta ar putea avea nevoie de puțină calmare. Crema calmantă și crema demachiantă Cleanance Hydra pot asigura confortul pielii în urma tratamentelor anti-acnee, fie medicamentoase, fie de altă natură. Acestea conțin ingrediente hrănitoare și hidratante, care contribuie la refacerea filmului hidrolipic afectat și calmează iritațiile.

Gama Cleanance conține produse de curățare și de îngrijire a tenului cu imperfecțiuni, cu tendință acneică. Acestea nu doar că acționează asupra leziunilor acneice existente, ci contribuie și la prevenirea apariției unora noi. Cu ajutorul lor, poți curăța impuritățile acumulate la nivelul tenului, poți obține îngrijirea potrivită în cazul imperfecțiunilor și poți obține un ten mai uniform.

Referințe:

1. “Acne.” Mayo Clinic, Mayo Foundation for Medical Education and Research, www.mayoclinic.org/diseases-conditions/acne/symptoms-causes/syc-20368047. Published May 25, 2022. Accessed August 25, 2022.