Cautare
, Forbes Staff

Servicii financiare |
|

ING Bank România majorează salariul minim brut din bancă la 3.750 de lei

ING Bank va majora din luna aprilie a anului curent salariul minim brut din bancă la 3.750 de lei, a anunțat Michal Szczurek, CEO-ul ING Bank Romania, în cadrul unei conferințe de presă.
ING_Romania-Bank-banca-Romania-Bucharest - Crystal Tower 1

La aniversarea a 25 de ani de prezență pe piața din România, ING Bank a anunțat că salariul minim brut din bancă va crește până la 3.750 de lei în luna următoarea, acesta situându-se în prezent sub pragul de 3.000 de lei. Astfel, salariul minim net din cadrul ING Bank ar urma să ajungă la aproximativ 2.200 de lei.

“Vrem să atragem cei mai buni oameni din piaţă. Ne interesează persoane care generează valoare adaugată. Totodată, prin acestă majorare salarială dăm un semnal”, a afirmat Szczurek.

În prezent, ING Bank are aproximativ 3.700 de angajați în România, dintre care aproape 1.000 lucrează în zona IT. De asemenea, CEO-ul ING Bank România a mai anunțat că instituția va mai angaja încă 200 de persoane pe parcursul acestui an. În pofida OUG 114/2018, Michal Szczurek a precizat că banca își va continua investițiile și planurile de extindere.

Totodată, banca intenționează să implementeze încă din acest an o tehnologie care să permită utilizarea bancomatelor doar prin intermediul telefonului mobil, astfel că, în momentul în care vor folosi un ATM, clienții băncii nu vor avea nevoie de cardul de plastic.

ING Home’Bank a înregistrat anul trecut 112 milioane vizite, în timp ce doar 1,5 milioane de vizite au fost în sucursale. 76% dintre accesările în ING Home’Bank vin de pe un smartphone. Creditul de nevoi personale disponibil online nu a făcut excepție, contractul fiind semnat electronic de pe mobil în 80% din cazuri.

Datorită gradului mare de utilizare, ING Home’Bank a devenit principala platformă de banking pentru clienții băncii, având opțiuni de plată și acces la serviciile băncii. Unitățile ING de tip Office au rămas partenerul principal în momentele cheie din relația clientului cu banca, cu rețeaua de 183 de unități pe tot teritorul României.

Citește și: ING Bank România și-a crescut profitul net cu peste 30% în 2018 și a atins pentru prima dată o cotă de piață din două cifre pe creditare

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii