FacebookTwitterLinkedIn

ING Bank România a crescut dobânzile pentru produsele de economisire destinate persoanelor fizice. Astfel, conturile de economii și depozitele la ING pot ajunge să aibă dobânzi de până la 6% pe an, ca în cazul Depozitului Bonus și al depozitului la termen cu scadență la un an. 

ING a reintrodus Depozitul Bonus în aplicația de internet și mobile banking ING Home’Bank în luna aprilie. El poate fi accesat 100% online sau din rețeaua ING Office și se aplică sumelor noi ce sunt economisite, în limita a 500.000 de lei. Depozitul Bonus oferă o dobândă de 6% pe an, pentru o perioadă de patru luni.

Persoanele care vor să economisească utilizând depozite la termen au de ales între scadență la trei luni, șase luni sau un an și, în funcție de opțiunea aleasă, aceștia vor beneficia de dobânzi între 3,5% (3 luni) și 6% (un an).

ING Bank a crescut dobânda și pentru conturile de economii din portofoliul de produse, aceasta depășind 1% după mai bine de șase ani. Astfel, dacă în primăvară dobânda oferită era de 0,75%, ING oferă acum 2% pe an. Conturile de economii pot fi deschise din rețeaua ING Office sau direct din ING Home’Bank, nu presupun niciun cost, pot fi personalizate și se pot retrage bani din ele oricând, fără a se pierde dobânda acumulată.