FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Impact a vândut cel mai scump apartament din ansamblul Luxuria Residence, în valoare de 734.000 euro. Este vorba de un duplex de 300 mp, cu 5 camere și o terasă de 36 mp. Pachetul a inclus și două locuri de parcare subterane. 

Situat în zona de nord a capitalei, Luxuria Residence este complet finalizat, iar valoarea sa totală este estimată la 150 milioane de euro. Proiectul cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente, 9.650 mp de spații verzi, parcuri cu mobilier urban și fântână arteziană, locuri de joacă, centru de fitness și parcări subterane. 

“Prin tranzacția din ansamblul Luxuria Residence am făcut primul pas pe un segment de piață superior, cel al locuințelor premium”, a declarat Ovidiu Grinici, Director de Vânzări al IMPACT Developer & Contractor.

În acest moment, Impact are în proprietate 89,6 ha de teren cu o valoare estimată la 799,2 milioane lei, din care 73,5 ha cu potențial de dezvoltare imediată, pe care vor fi ridicate noi proiecte de mari dimensiuni, cu funcțiuni mixte și proiecte de infrastructură: Greenfield Băneasa, Greenfield Plaza Băneasa, Greenfield West, Greenfield West Plaza, Luxuria City Center în București, Greenfield Copou și Greenfield Copou Plaza în Iași, și Boreal Plus în Constanța. Valoarea brută de dezvoltare a acestor proiecte, în perioada 2022 – 2027, se ridică la 1,3 miliarde euro.