Cautare
, Forbes Staff

Media şi entertainment |
|

IKEA Pallady și-a deschis astăzi porțile pentru clienți. Ce program va avea magazinul

Lucrările la al doilea magazin IKEA din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la 86 de milioane de euro.
Ikea Pallady

Luni, la ora 10.00, a avut loc deschiderea oficială a magazinului IKEA Pallady, un magazin cu o suprafață de nu mai puțin de 37.000 de metri pătrați. Programul magazinului IKEA Pallady va fi ca și cel din Băneasa,  de la ora 10:00AM la 10:00PM (L-D).

Deschiderea celui de-al doilea magazin IKEA din România a fost programată inițial pentru vara anului trecut, însă a fost amânată pentru sfârșitul toamnei și amânată din nou pentru acest an.
Lucrările la al doilea magazin IKEA din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la 86 de milioane de euro (valoarea totală a terenului și a construcției). În noul magazin urmează să lucreze 350 de angajați.

IKEA Pallady și-a deschis porțile pentru clienți

Magazinul, situat pe bulevardul Theodor Pallady din București, are aproximativ 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și loc de joacă pentru copii. Noul magazin va avea, de asemenea, și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați în Market Hall și o zonă IKEA Café, concepută ca un spațiu de întâlnire pentru vizitatori.
 
România este țara din regiune în care avem cele mai ambițioase planuri. Plănuim să creștem de la trei la 13 magazine până în 2025, în regiunea South-East Europe formată din România, Croația, Slovenia și Serbia, iar 9 dintre aceste magazine vor fi în România”, declara, în 2017, Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA SEE.
Potrivit lui Vanoverbeke, următoarele trei orașe în care IKEA va deschide magazine în România sunt: Timișoara, Brașov și Cluj. Magazinele IKEA oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. INGKA Group deține și operează 423 de magazine în 52 de țări (31 August 2018).
În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din România a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni și 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul IKEA.

„După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcției, sunt bucuros să anunț că vom deschide magazinul pe 24 iunie și vom aduce viziunea noastră de a crea o viață de zi cu zi mai bună mai aproape de și mai mulți oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat și procesul de recrutare, iar angajații noștri sunt pregătiți să-i întâmpine pe oaspeții și clienții noștri la deschiderea mult așteptată,” a spus Cas Lachaert, Store Manager.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii