Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Afaceri |
|

IKEA Pallady a înregistrat vânzări record în prima săptămână de la lansare

Lucrările la al doilea magazin IKEA din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la aproximativ 90 milioane de euro.
ikea.jpg

IKEA Pallady, al doilea magazin din România al lanţului suedez de mobilier, a înregistrat vânzări de aproape 8 milioane lei în prima săptămână de la deschidere.

”În prima săptămână de la deschidere, magazinul IKEA Pallady a înregistrat vânzări de 7.861.142 lei. Peste 100.000 de oameni au vizitat magazinul în perioada 24 iunie – 30 iunie 2019 (inclusiv), valoarea medie a bonului de cumpărături fiind de 245 de lei”, se arată în comunicat.

IKEA Pallady a înregistrat vânzări record în prima săptămână de la lansare

IKEA Pallady, din Bucureşti, cel mai mare magazin din Sud Estul Europei al companiei suedeze şi al 431-lea în lume, a fost inaugurat oficial pe 24 iunie, la 12 ani de la intrarea pe piaţa din România, în 2007, când se deschidea primul magazin IKEA din ţară, în Zona Comercială Băneasa.

IKEA Pallady și-a deschis astăzi porțile pentru clienți. Ce program va avea magazinul

Valoarea totală a investiţiei în magazin este de aprope 90 de milioane de euro.

De asemenea, centrul comercial TOM Constanţa a anunţat luni că lanţul suedez de mobilier IKEA a inaugurat, la sfârşitul lunii iunie, cel de-al treilea centru de colectare din întreaga ţară, după cele din Braşov şi Timişoara.

IKEA deschide un nou centru de colectare în TOM Constanța

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii