FacebookTwitterLinkedIn

IBB Holding, afacere fondată de Ion Crăciunescu, a încheiat un parteneriat cu Max Bögl România, filiala locală a grupului german Max Bögl, companie multinațională care activează pe piața de construcții, pentru participarea la licitații de infrastructură. 

„Parteneriatul cu Max Bögl a venit ca o continuare a colaborării strânse pe care o avem de mai mulți ani, începută în Germania, realizând împreună mai multe lucrări, de la infrastructură rutieră, până la construcții industriale și civile,” a declarat Ion Crăciunescu, CEO, fondator IBB Holding.

„Suntem prezenți în 40 de locații din întreaga lume, dar urmărim îndeaproape România, care și-a dezvoltat economia și infrastructura în toți acești ani,” a spus și Mathias Kirr, administrator al Max Bögl Romania.

IBB Holding realizează lucrări de infrastructură, construcții civile, industriale și rezidențiale, iar valoarea contractată a proiectelor în curs de execuție este de peste 270 milioane de euro. 

Cele mai importante proiecte în lucru sunt: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, Drumul Național Centura Bucureștiului (Lot 1) între Autostrada A1 și DN5, lucrări de întreținere periodică și reparații ale drumurilor la nivel național în Prahova, Giurgiu și București, precum și pentru Autostrada A2, A3. 

În luna aprilie a acestui an, IBB Holding a lansat proiectul imobiliar iResidence Nord, amplasat lângă Pipera Plaza din București. Lucrările primei faze sunt deja avansate, iar proiectul va avea, la final, în jur de 500 de apartamente și va beneficia de o zonă verde de 15.000 mp.

Grupul are trei fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla și Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon.