FacebookTwitterLinkedIn

Compania de construcții IBB Holding Group a inaugurat o nouă stație de betoane în Mogoșoaia, zona de nord a Bucureștiului, în urma unei investiții de 7,5 milioane de lei. 

În prezent, grupul are trei fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla, Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon. Stația de betoane din Mogoșoaia are o capacitate de producție de 100 metri cubi pe oră. 

IBB Holding răspunde, astfel, solicitărilor tot mai numeroase primite din partea clienților pentru furnizarea de beton, atât pentru proiecte de infrastructură, cât și pentru construcții civile și industriale, în special în zona de nord a Capitalei. 

„Prin intermediul acestei noi stații de betoane situate în nordul Bucureștiului, în Mogoșoaia, suntem într-o poziție favorabilă pentru a participa la licitații pentru proiecte de infrastructură în această zonă și a stabili parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari,” declară Ion Crăciunescu CEO, fondatorul IBB Holding.

IBB Holding a implement până în prezent lucrări în infrastructură, terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi, piste aeroportuare, construcții civile, industriale și rezidențiale. 

Grupul are o valoare contractată de proiecte în curs de execuție de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, drumul de deviere DN1D – A7, supralărgirea la 4 benzi și construcția unei parcări de lungă durată cu o suprafață de ~30.000 mp – Drumul Național Centura Bucureștiului (A0) între Autostrada A1 și DN5, lucrări de întreținere periodică și reparații ale drumurilor la nivel național în Prahova, Giurgiu și București precum și pentru Autostrada A2, A3.

IBB Holding Group SA este un grup de 12 companii ce activează în industria de construcții, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, precum și servicii conexe construcțiilor. 

Grupul deține facilități proprii de producție de asfalt și beton, autobasculante, autobetoniere și utilaje, precum și un laborator de analiză și încercări în construcții.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.