FacebookTwitterLinkedIn

„Relais & Châteaux reunește individualități puternice, care au în comun entuziasmul, dar și disciplina ospitalității și împărtășesc aceeași viziune. <Hotelierii trebuie să vorbească din inimă> a fost recomandarea fondatorilor asociației și ea rămâne la fel de actuală peste mai bine de 60 de ani. Astfel, la Epoque am descoperit vocația pentru autenticitate și sinceritate, precum și pasiunea pentru arta de a servi. Epoque își propune să își răsfețe și să își surprindă fiecare dintre oaspeți cu experiențe customizate, la fiecare ședere. Suntem foarte bucuroși să le urăm bun venit în familia Relais & Châteaux”, spune Johan Creytens, Area Delegate pentru Benelux, Europa de Est & Scandinavia – Relais & Châteaux.

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante cu caracter unic din întreaga lume, operate independent, ale căror proprietari au în comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii.

Arhitectura Epoque, realizată în stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, în timp ce interioarele dezvăluie o interpretare contemporană a stilului Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX, mizând pe atribute naționale și autentice.

„Suntem încântați să numim Epoque <membru al Relais & Châteaux> și să afișăm apartenența la cea mai prestigioasă asociație hotelieră din lume. Momentul în care am fost invitați să aderăm ne-a onorat și ne-a bucurat, cu atât mai mult cu cât am simțit că această asociere ne reprezintă pe deplin. Ca hotelier pasionat, am urmărit activitatea Relais & Châteaux de-a lungul anilor și am admirat faptul că promovează excelența în ospitalitate, dar mai ales faptul că se definește prin l’art de vivre.

„L’art de vivre” este și parte integrantă din filosofia Epoque, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: de a oferi oaspeților noștri experiențe excepționale de ospitalitate și gastronomie. Afilierea Epoque la Relais & Châteaux reprezintă o invitație personală adresată clienților obișnuiți cu standardele de excelență ale asociației și membrilor clubului 5C, dar și o deschidere a Bucureștiului către faimoasele Routes du Bonheur, itinerariile propuse de Relais & Châteaux oaspeților săi”, declară Diana Popescu, CEO Hotel Epoque.

Procedura de aderare la Relais & Châteaux este complexă și etapizată, reunind peste 300 de criterii de analiză, structurate conform valorilor fundamentale ale asociației:

Local focus: ceea ce evidențiază caracterul unic al fiecărei proprietăți ca expresie a contextului său istoric și cultural; Sharing: dăruirea și implicarea directă a proprietarului în relație cu oaspeții și cu personalul, Commitment: contribuția constantă și durabilă a fiecărei entități la promovarea tradiției ospitalității; Humanity: respectul pentru oamenii care participă la cultura și viața de zi cu zi a proprietății.