FacebookTwitterLinkedIn

Odată cu deschiderea primului magazin Homelux, cu o suprafaṭă de 10.000 mp, compania lansează şi platforma e-commerce Homelux.ro şi aplicaṭia mobilă Homelux, disponibilă gratuit pe platformele Google Play şi App Store astfel încât, clienṭii din toată ṭara pot achiziṭiona online toate produsele comercializate de Homelux. Magazinul Homelux propune clienṭilor soluṭii inteligente şi potrivite pentru designul locuinṭelor mici, medii, dar şi mari.

,,Conceptul Homelux este de a oferi produse care îmbunătățesc confortul şi designul caselor din România. Ne adresăm clienților care țin la confortul lor de acasă şi totodată, prin natura produselor comercializate, ne adresăm şi segmentului HoReCa. Produsele noastre se disting prin exclusivitate, diversitate, funcṭionalitate şi stil. Toate produsele din magazin sunt încadrate în 6 stiluri de amenajare : Industrial, Modern, Nautic, Etno, Minimalist şi Romantic, astfel incât clienṭilor le va fi uşor să aleagă şi totodată să-şi definească stilul de amenajare. In România, femeile au un dezvoltat simṭ estetic şi sunt înzestrate cu abilităṭi extraordinare de a avea grijă de familie, prieteni, cămin. Pentru a le uşura misiunea, ne dorim să aducem soluṭii inteligente şi accesibile pentru creşterea confortului’’, declară Isabelle Pleska, Director Strategie, Homelux Romania.

,,Ne-am propus să deschidem 20 de magazine în următorii 5 ani, în cele mai importante oraşe din ṭară. Investiṭia într-un magazin de 10.000 mp se situează în jurul valorii de 15 000 000 euro. Următorul magazin pe care îl vom deschide anul acesta, va fi în Focşani, dar în paralel lucrăm şi la un concept de magazin Homelux cu suprafaṭă de 500 – 2000 mp,  poziṭionat în centre comerciale sau mall-uri. Primul magazin Homelux de acest gen, va fi lansat în Bucureşti. Ne propunem ca magazinele Homelux să devină în scurt timp, o vitrină a producătorilor şi creatorilor români de bun gust şi confort’’, declară Omer Susli,  proprietarul companiei Homelux.

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, credit direct în magazin, cardul cadou Homelux, confecṭionare perdele, servicii de design, plata produselor în rate şi cardul de fidelitate Homelux, prin care clienţii primesc 5% din valoarea cumpărăturilor înapoi, pentru a-i folosi la următoarele cumpărături.