FacebookTwitterLinkedIn

Compania Herbalife a numit-o pe Rodica Macadrai,distribuitor independent, în calitate de nou membru al Consiliului de Administrație, începând cu data de 10 septembrie 2023.

“Rodica va fi o completare valoroasă a Consiliului de Administrație și așteptăm cu nerăbdare perspectiva și contribuțiile sale în calitate de Distribuitor Independent cu experiență, pentru a ne ajuta să luăm cele mai bune decizii ale Consiliului“, a declarat Michael Johnson, președinte și CEO.

Rodica Macadrai a devenit distribuitor independent Herbalife în 1994 în Moldova, imediat după ce a obținut diploma în psihologie la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj Napoca. În ultimii 29 de ani, ea a construit o afacere globală, în 50 de piețe din Europa, Asia-Pacific, America de Nord și America Latină. În 2020, a fost numită Chairman’s Club al companiei, unul dintre nivelurile de top ale Distribuitorilor.

De când mă știu, am ajutat oamenii să-și trăiască viața la cel mai înalt nivel, printr-un stil de viață sănătos și activ, dar și ca antreprenori“, a spus Rodica Macadrai. “Sunt încântată că am ocazia de a contribui cu experiența mea la nivelul întregii companii, în calitate de membru al Consiliului de Administrație”.

Rodica Macadrai l-a înlocuit în Consiliul de Administrație pe Stephan Gratziani care a demisionat din Consiliu la 1 august 2023, pentru a deveni Chief Strategy Officer.

Pentru informații suplimentare despre companie, vizitați ir.herbalife.com.