FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe va demara un nou proiect rezidențial pe segmentul upper-premium: H Primăverii 1. Investiția este estimată la peste 20 de milioane de euro.

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafața de 1.360 mp și va beneficia de peste 4.000 mp construiți, constând în apartamente și spații comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 mp destinați parcărilor subterane. 

Clădirea va cuprinde 18 unități rezidențiale și 700 mp de spații comerciale, dispuse într-un regim de înălțime de -2 + P + 5E.  

Hagag Development Europe își continuă planurile de expansiune pe piața locală si rămâne unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piața locuințelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, beneficiază de un amplasament privilegiat, în apropierea parcurilor Bordei și Regele Mihai I, cu acces facil către centrul orașului. În plus, proiectul va avea un „design exterior impresionant și detalii arhitectonice luxuriante”, anunță dezvoltatorul.