FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development a numit-o pe Ana-Maria Nemțanu în funcția de Director de Leasing. Ea va coordona activitățile de închiriere pentru portofoliul comercial al companiei care cuprinde în prezent o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 18.000 de mp de spații de birouri și comerciale.

Având o experiență pe piața imobiliară începând din anul 2007, Ana-Maria Nemțanu a coordonat, de-a lungul carierei sale, vânzarea și închirierea a numeroase proiecte rezidențiale sau mixte din București și din țară, fiind implicată în întreg procesul de dezvoltare, de la etapele premergătoare achiziției terenului, la concept, planificare, proiectare, marketare și vânzare, și până la predarea unităților rezidențiale sau a spațiilor comerciale.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Dintre proiectele imobiliare dezvoltate în București se numără H Victoriei 139, H Eliade 9, H Primăverii 1 sau H Tudor Arghezi 21. Compania a achiziționat și Palatul Știrbei de pe Calea Victoriei, care va fi restaurat și va deveni un proiect de retail premium. Lucrările au demarat în toamna anului trecut. În plus, Hagag deține și un proiect hotelier, Cabana Susai de la Predeal, pentru care nu au fost încă anunțate planurile viitoare. 

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania