FacebookTwitterLinkedIn

Gwyneth Paltrow și-a listat pe Airbnb casa de oaspeți din Montecito. Aceasta va fi disponibilă pentru o singură noapte, pe 9 septembrie, oaspeții urmând să fie întâmpinați de Gwyneth herself cu un coș de produse de la brandul ei de cosmetice eco, goop.

Casa are un dormitor, baie din marmură și o grădină generoasă, cu piscină și zonă de servit masa în aer liber. Masa poate fi pregătită la cuptorul pentru barbecue, iar eventualele excese alimentare pot fi combătute pe terenul de baschet sau, mai bine, prin înot.

De amenajarea interioară a casei s-au ocupat designerii Robin Standefer și Stephen Alesch de la Roman and Williams, și au făcut-o atât de bine încât casa a apărut în revista Architectural Digest.

Livingul, bucătăria și zona de servit masa împart spațiul de la parter, în timp ce dormitorul se află la etaj, accesul făcându-se pe o scară metalică în spirală.

„Casa mea din Montecito este sanctuarul meu. Merg acolo pentru limpezirea gândurilor, ca să-mi încarc bateriile, să fac planuri pentru goop și să mă regăsesc în compania familiei și a neprețuiților prieteni”, spune Gwyneth în anunțul de pe Airbnb.

Oaspeții vor beneficia de o sesiune gratuită de meditație și se vor relaxa la spa în compania produselor goop, „de la multi-premiatul Exfoliating Instant Facial până la parfumatele șampoane și balsamuri”, spune actrița.

Masa este din partea casei, meniul fiind alcătuit din gustări inspirate de filosofia goop, dar gazda trebuie anunțată dacă oaspeții au alergii sau restricții alimentare. „Indiferent dacă ești în căutarea unei conexiuni surprinzătoare sau a unui loc pentru reflecție și intimitate, sper să te simți la fel de bine ca mine în casa mea”, mai spune Gwyneth, care precizează că își va întâmpina oaspeții ca să se asigure că au tot ce le trebuie pentru o ședere plăcută și revigorantă.  

Rezervările se vor deschide pe 15 august, ora 8 PM (ora Californiei). Check-in-ul se face după ora 4.00 PM, iar check-out-ul la ora 11.00 AM.

În vârstă de 50 de ani, Gwyneth Paltrow este deținătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din Shakespeare in Love. Este căsătorită din 2018 cu regizorul și scenaristul Brad Falchuk, cunoscut pentru serialul muzical Glee. După ce a devenit mamă, în 2004, Gwyneth a mai apărut doar sporadic în filme sau seriale, o prezență constantă, din 2008 până în 2019, fiind rolul Pepper Potts din filmele Marvel.

Brad Falchuk și Gwyneth Paltrow

Lansarea brandului de cosmetice goop, în 2008, este probabil demersul cel mai controversat al actriței. Acuzat că promovează pseudoștiința și că unele dintre produsele sale nu sunt eficiente, ba chiar sunt nocive, goop a fost dat în judecată de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor din California pentru reclamă falsă. Chestiunea a fost tranșată printr-o înțelegere în afara tribunalului.