FacebookTwitterLinkedIn

„Suntem o companie care are deja rădăcini adânci, ancorată în tradiția românească, dar receptivă la toate standardele tehnologice de la nivelul Uniunii Europene și nu numai, atât ale prezentului, cât și viitorului. Pe lângă investițiile în zona de ferme și producție alocăm bugete importante în extinderea rețelei proprii de magazine, bugetul pentru anul viitor ridicându-se la 20 de milioane de euro”, a declarat Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme Kosarom.

Potrivit acestuia, investițiile în fabrică vor avea în vizor dezvoltarea și modernizarea liniilor de procesare, partea de etichetare, dar și spațiile de depozitare, informează Progresiv.

La 30 de ani de la lansare, grupul de firme construit în jurul Kosarom Pașcani cuprinde astăzi și companiile Avi-Top și Suinprod. Totodată, compania operează 27 de unități comerciale, iar pentru prima parte a anului viitor sunt prevăzute deschiderea altor două magazine în județul Iași, în centrele comerciale Family Market.

Anul trecut, grupul a raportat o cifră de afaceri de peste 346 milioane de lei, în creștere cu 5% față de anul 2019 și un profit de 21,4 milioane de lei.