Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Grupul Delivery Hero, prezent în România prin Foodpanda, cumpără hipMenu

Grupul german Delivery Hero, platformă de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească prin operațiunile foodpanda, anunță achiziția integrală a hipMenu.
 aboneaza-te
Ciprian Costa si Dan Klausmeier, co-fondatori hipMenu

Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro reunește în prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, București, Oradea și Timișoara.

Businessul hipMenu a înregistrat o evoluție rapidă la nivel local și, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-și continua dezvoltarea și consolidarea poziției de lider în orașele în care activează”, a declarat Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.

Compania foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, prezentă pe piața românească din 2013, este cea mai mare platformă de profil din România, colaborând cu peste 500 de restaurante din peste 10 orașe din țară.

Potrivit reprezentanților grupului, Delivery Hero va continua investițiile pe piața românească, având în plan extinderea afacerilor foodpanda și hipMenu la nivelul întregii țări.

Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. În România, Delivery Hero este prezentă prin brandurile foodpanda și hipMenu. Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii