FacebookTwitterLinkedIn

La începutul lunii iunie, Bacolux Hotels România va deschide cel mai nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio din Eforie Nord. Cu o clasificare de patru stele, hotelul a necesitat o investiție de peste 7 milioane de euro.

Bacolux Koralio are 212 camere și apartamente, restaurant, lobby bar și trei săli de conferință cu dotări complete. La capitolul agrement, hotelul deține trei piscine exterioare încălzite, cu zone pentru adulți și copii. 

Proprietarul este grupul Bacolux Hotels, care a reamenajat în totalitate și a adus la patru stele fostul Hotel Hefaistos (2 stele). Noul hotel va oferi turiștilor un program de entertainment extins și servicii all inclusive child-friendly. Hotelul va fi deschis în perioada iunie – septembrie, dar managementul este pregătit să prelungească programul de funcționare, dacă piața o va cere. 

Bacolux Hotels România este un grup hotelier cu capital 100% românesc, cu patru locații, dintre care două la Băile Herculane (Bacolux Afrodita Resort & Spa și Bacolux Diana Resort), una la Craiova (Bacolux Craiovita Hotel & Events), și cea mai recentă la Eforie Nord, Bacolux Koralio, începând cu vara acestui an.