FacebookTwitterLinkedIn

Softbinator Technologies, companie românească de dezvoltare software, anunță închirierea unui spațiu permanent în SUA, în Silicon Valley, care va funcționa ca punct de lucru al companiei pentru piața americană.

Pentru Softbinator prezența pe această piață înseamnă și consolidarea modelului de lucru existent, deoarece vom avea oportunitatea de a continua să creăm proprietate intelectuală, produse patentabile prin tehnologie cutting-edge într-un ritm accelerat. Concurența pe piața din SUA este una acerbă, dar acest lucru reprezintă un avantaj uriaș pentru că ne motivează să evoluăm din toate punctele de vedere,” a declarat Daniel Ilinca, fondator și CEO al Softbinator Technologies. 

În perioada următoare, compania se va axa pe înființarea unei societăți de tip LLC pe teritoriul american, iar în ceea ce privește portofoliul de clienți, Softbinator Technologies își propune ca peste 70% dintre clienții noi să provină de pe piața americană, până la finalul anului. “În primele trei luni din 2022, Softbinator a atras deja patru noi clienți din SUA, unul din Silicon Valley, cu activitate în zona de servicii de siguranță și securitate ale cărui produse sunt folosite de milioane de utilizatori la nivel mondial”, potrivit reprezentanților.

Softbinator Technologies este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din data de 17 decembrie 2021 și are o capitalizare de piață de peste 70 de milioane de lei.