FacebookTwitterLinkedIn

Graphein, business de topografie şi scanare 3D pentru proiecte de clădiri și infrastructură publică, anunță atragerea unei investiții strategice minoritare din partea Cascada Investments, manager de soluții financiare pentru companii.

Investiția vine în contextul creșterii cu 140% a cifrei de afaceri în 2022 și va contribui la dezvoltarea departamentului cercetare și dezvoltare (R&D) al Graphein, dezvoltarea filialelor proprii și a rețelei de parteneriate, astfel încât compania să ajungă la o acoperire națională și să înceapă extinderea internațională în mai multe țări europene. 

“Accesul la capital, know-how-ul strategic și expertiza operațională reprezintă principalele motive pentru care am decis să atragem o investiție pentru creșterea companiei. În plus, parteneriatul cu Cascada Investments va conduce la accelerarea creșterii companiei și la dezvoltarea echipei de management pe diviziile operaționale”, a declarat Eugen Ursu, CEO și co-fondator al companiei.

Graphein, companie fondată de Eugen Ursu şi Andrei Șueran, se află în proces de extindere a afacerii la nivel național și a ajuns la șase francize pe piața locală.