FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Grand Development, companie fondată de Ionuț Nicolescu după exitul din SVN Romania și din holdingul imobiliar Meta Estate Trust, va investi 1 milion de euro în construcția unui centru de servicii și facilități din cadrul Montebello Transylvania Resort. 

Montebello Transylvania Resort, dezvoltat de companie lângă Brașov pe locul unei foste fabrici de cărămidă abandonată de peste 25 de ani, presupune investiții de 12 milioane de euro. Proiectul, dezvoltat din fonduri proprii (equity), este format 47 de vile tip chalet scandinav, este amplasat într-o poiană montană de 2,6 hectare, anunță compania.

Noul centru de servicii și facilități va deservi atât rezidenții cât și turiștii din cadrul Montebello Transylvania Resort, și va include un restaurant, un bistro, sală de conferințe, SPA și clinică de recuperare, concierge precum și servicii de property și facility management.

„Brașovul va deveni în viitor o opțiune tot mai vizibilă pentru turiștii străini și trebuie astfel să dezvoltăm pachete cât mai complexe de servicii, la standarde internaționale”, a declarat Ionuț Nicolescu, fondator Grand Development.

În ultimele 12 luni, în cadrul proiectului au fost realizate lucrări de conectare și racordare a terenului la toate rețelele utilitare. Până în acest moment, a fost vândut un procent de aproximativ 21% din total (10 unități) sau doua treimi din prima fază, care va fi finalizată în noiembrie 2023.