FacebookTwitterLinkedIn

Compania are în lucru ultima fază a proiectului, două blocuri cu 300 de apartamente, totalizând o investiție în construcție de 18 milioane euro.

„Pentru aceste ultime blocuri structura a fost finalizată, închiderile au fost realizate în proporție de 80%,  lucrându-se acum la compartimentări interioare, instalații termice, șape și ferestre.  Conform ritmului de lucru, estimăm ca livrarea se va face în trimestrul trei al acestui an. Din cele 300 de apartamente, 60% au fost deja pre-contractate, cu o medie lunară de vânzări de 20 de unități”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România.

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp totalizând o investiție de 45 milioane euro în achiziția terenului, infrastructură, șapte  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, studiouri duble, apartamente cu două și trei camere, precum și apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureștene, cât și din partea celor care se relochează în București din alte județe.