FacebookTwitterLinkedIn

Platforma de servicii de înfrumusețare la domiciliu Glow2Go a atras o investiție pre-seed de 192.000 de euro, o parte din finanțare fiind asigurată de un grup de business angels din comunitatea Bravva.

“Vom folosi fondurile pentru a construi o echipă ambițioasă și muncitoare, pentru a crește numărul de servicii și experți parteneri, precum și pentru dezvoltarea platformei tehnologice pentru ca experiența online și offline sa fie ușoară și extrem de placută”, a afirmat Daniela Pădurariu, co-fondatoare a Glow2Go.

Glow2Go a fost lansată în 2020 de Raluca Enache și Daniela Pădurariu și, în prezent, deservește clienți din București-Ilfov. Platforma include servicii de coafor, cosmetică, machiaj, manichiură, pedichiură, masaj și frizerie, iar cele două fondatoare plănuiesc extinderea afacerii în mai multe orașe din România.

“Intrăm în era serviciilor livrate la domiciliu, personalizate și rapide, iar Glow2Go are șanse mari să dezvolte un serviciu ce va deveni parte din rutina clienților, oferind diversitate pe nișa serviciilor de frumusețe și îngrijire”, a declarat Raluca Enache, co-fondatoare a Glow2Go.

Obiectivul Glow2Go pentru anul 2022 este să atragă în echipă peste 100 de freelanceri certificați și să depășească 5.000 de comenzi plasate pe site.

Investitorii din comunitatea Bravva investesc tichete între 5.000 EUR și 50.000 EUR în startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte din mai multe sectoare de activitate, însă se axează pe soluțiile digitale pentru sănătate, educație, energie verde, mobilitate, productivitate, management financiar sau parenting.