FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit Glovo, printre produsele oferite de Penny, se vor regăsi în aplicație branduri de apă, sucuri, alcool, mezeluri, lactate, snacks-uri și produse de panificație, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă și familie și produse cosmetice.

„Suntem bucuroși că, începând de astăzi, am adăugat PENNY pe lista de parteneri Glovo și suntem convinși de faptul că împreună vom depune toate eforturile necesare pentru fi alături de clienții noștri cu produse de bună calitate și un serviciu la standarde ridicate. Momentan, parteneriatul este existent în București și Oradea, urmând ca în decursul acestui an să extindem parteneriatul la nivel național”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoi: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

„Simplitate, rapiditate și prețuri bune  – acesta este trioul pe care ne așteptăm să îl experimenteze cei care vor comanda produse de la PENNY prin intermediul aplicației Glovo. Credem că această soluție se pliază foarte bine pe stilul de viață modern și activ al clienților noștri și vom continua să investim în testarea unor astfel de platforme în viitorul apropiat”, a punctat la rândul său,  Daniel Gross, CEO PENNY.