FacebookTwitterLinkedIn

Globalworth, liderul pieței de birouri din România, a lansat centrul de conferințe Nord Events Center by Globalworth. Proiectat în zona de nord a capitalei pentru a deservi comunitatea de business locală, compania a ales să se asocieze pentru acest proiect cu organizatorul de evenimente Universum Events.

Nord Events Center by Globalworth are o suprafață de 1.850 mp și se află în complexul Globalworth Campus. Spațiul poate acomoda aproximativ 1.200 de persoane și deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România, de 100 mp. 

Nord Event Center by Globalworth cuprinde trei săli moderne și propune conceptul de Turnkey Solution, oferind tehnologie de ultimă oră pentru partea de audio, video și lumini, acces rapid la stația de metrou Pipera, spații de pregătire a cateringului și camere tehnice pentru echipe și artiști. 

“Avem companii mari și foarte mari în portofoliul nostru, așa că ideea de a veni în ajutorul acestora s-a materializat prin construirea unei săli de conferințe.”, a spus Dimitris Pergamalis, MRICS Group, Head of Workplaces at Globalworth.

Deși aflat încă în perioada de soft launch, centrul de conferințe a găzduit deja o serie de evenimente, în cadrul cărora i-au trecut pragul peste 10.000 de vizitatori. Printre acestea se numără Gala Internetics, Vernisajul Vinului Moldovenesc, Târgul Imobiliarium, Conferințe DevTalks și DevCon, precum și un număr de conferințe corporate.