FacebookTwitterLinkedIn

Și-n acest an, celebrăm feminitatea prin scris, emoție și sinceritate, invitând mamele din comunitatea Forbes Kids să-și ia câteva clipe de răgaz și să povestească, în 2-3 paragrafe, despre bucuriile și provocările de a fi mamă în aceste vremuri. 

Perioada de desfășurare: 16-28 februarie. Număr de câștigători: 5. Premii: diverse și, credem noi, pe placul vostru. „Ce e minunat și ce e greu în a fi mamă?” este întrebarea la care așteptăm răspunsurile voastre sincere, iar cele mai frumoase, emoționante și originale texte vor fi premiate – cu șansa de a fi publicate în ediția de primăvară a revistei Forbes Kids.

#Giveaway4Moms: Condiții de participare

IMORTANT! Concursul „Trăiri de mamă” se adresează comunității Forbes Kids, prin urmare asigurați-vă că urmăriți pagina noastră de Facebook (AICI). Mulțumim!

Apoi, notați  răspunsul la întrebarea „Ce e minunat și ce e greu în a fi mamă?” în secțiunea de comentarii a postării care anunță concursul.

Neapărat: TAG către două prietene pe care le admirați în rolul de mamă.

În mod evident, apreciem orice SHARE prin care vestea despre concurs ajunge mai departe.

NB! Pe lângă datele de livrare a premiului (adresă, număr de telefon), câștigătoarele ale căror texte vor fi selectate să apară în revistă, ne vor trimite și o poză de-a lor.

Regulamentul complet: https://www.forbes.ro/regulament-concurs-forbes-kids-trairi-de-mama-246093

#Giveaway4Moms: Premii

Ne-am unit forțele cu branduri care și-au dorit să ofere un cadou-bucurie mamelor din comunitatea Forbes Kids. Prin urmare, am pregătit mai multe premii, pe care le vom prezenta în detaliu pe pagina noastră de Facebook, printre acestea:

  • câte un voucher de cumpărături și o mascotă de pluș Motănel Asigurel;
  • câte un kit format din trei sortimente de ciocolată Ritter Sport;
  • câte un kit format din produse pentru susținerea imunității și produse dermato-cosmetice din portofoliul ND Medhealth;
  • câte o carte „Astăzi, Aici, Acum”, scrisă de Mirela Retegan.

Câștigătoarele concursului se vor bucura de toate aceste cadouri, iar în plus vom oferi și 5 premii speciale.

Succes!

_______________

Proiect susținut de: GROUPAMA, RITTER SPORT, ND MEDHEALTH, MAGAZINUL ZURLI.