FacebookTwitterLinkedIn

TIRIBAM-TIRIBUM, a venit timpul unui nou concurs chiar acum! De data aceasta suntem cu gândul la PLANETĂ și, prin intermediul părinților din comunitatea Forbes Kids, îi invităm pe copiii de 8 – 12 ani din toată țara să ne „dezvăluie” într-un mod artistic care ar fi acele lucruri mari sau mici care (încă) pot salva Pământul. Pregătim 5 premii principale și 5 premii speciale. Perioada de desfășurare a concursului: 12 – 30 septembrie 2022.

Pentru că avem nenumărate motive să credem în super-puterea copiilor, în imaginația și sensibilitatea lor artistică, așteptăm de la ei desene sau lucrări creative despre natură și animale, reciclare și stil de viață sustenabil, familie și spațiu înconjurător, însoțite de un text de 1-2 paragrafe pe tema dată. Cele mai frumoase, emoționante și originale cinci (5) lucrări vor fi premiate și publicate în ediția de octombrie a revistei Forbes Kids.

Premii concurs „Super-Eroii Planetei

Alături de cei patru parteneri ai proiectului, am pregătit premii multe și diverse pentru micuții voștri artiști. Le vom prezenta pe rând și în detaliu pe pagina noastră de Facebook. Acestea constau în:

  • câte o jucărie Animapufi oferite de Carrefour
  • câte o mascotă de pluș Motanel Asigurel, plus voucher de cumpărături în valoare de 100 lei oferite de Groupama Asigurări
  • câte o invitație dublă (părinte-copil) la Destiny Park sau câte un pachet cu produse lactate oferite de Napolact Bio
  • câte un set format dintr-un pachet Fruli, un magnet sau breloc, o agenda SlooP, un puzzle, un voucher discount shop online oferite de Sloop

Primii cinci câștigători ai concursului „Super-Eroii Planetei” se vor bucura de cadourile propuse de fiecare brand în parte.

Pași de înscriere concurs „Super-Eroii Planetei

Dacă aveți în preajmă copii veseli și creativi, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul „Super-Eroii Planetei”, marca Forbes Kids. Iată care sunt condițiile de participare:

✔️  Asigurați-vă cu urmăriți pagina de Facebook Forbes Kids România;

✔️ Încărcați poza cu lucrarea copilului în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul , precizând localitatea, numele și vârsta micuțului artist, plus o scurtă descriere/poveste a lucrării.

✔️ TAG, în același comentariu, către 2 prieteni-părinți care ar putea fi interesați de concurs;

✔️ Apreciem dacă dați vestea mai departe cu un SHARE. Mulțumim!

IMPORTANT! Participanții trebuie să-și păstreze lucrările cu care s-au înscris la concurs. La final, fiecare participant desemnat câștigător va fi fotografiat alături de lucrarea sa și va apărea în ediția de octombrie 2022 a revistei Forbes Kids.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

SUCCES!

______________________________________________________

Proiect susținut de: CARREFOUR, GROUPAMA ASIGURĂRI, NAPOLACT BIO, SLOOP