FacebookTwitterLinkedIn

În contextul în care meseriile viitorului (multe dintre ele) nici măcar n-au fost inventate, suntem curioși să aflăm la ce meserii visează copiii de astăzi. Și cum putem afla mai bine dacă nu prin invitația la un nou CONCURS cu premii și creativitate! Perioada de desfășurare: 14 – 25 septembrie 2023.

„Ce vrei să te faci când vei fi mare?” poate părea o întrebare prea banală sau prea serioasă, însă – cu siguranță – răspunsurile vor fi multe, diverse, haioase, sa-vu-roa-se! Le așteptăm sub formă de desen sau orice altă lucrare făcută de copil, însoțite de un scurt text. Cele mai frumoase, emoționante și originale 5 (da, cinci) „răspunsuri” vor fi premiate de către partenerii proiectului și vor apărea în materialul online de follow up. Target: copii veseli și visători, cu vârsta între 6 și 12 ani, din toate colțurile țării.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Dacă aveți în preajmă copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” by Forbes Kids, urmând pașii de mai jos:

✔️ Concursul se adresează comunității Forbes Kids, prin urmare asigurați-vă că urmăriți pagina noastră de Facebook. Ne găsiți aici: Forbes Kids România.

✔️  Încărcați poza cu lucrarea copilului pe tema „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul (click AICI), precizând localitatea, numele și vârsta micului artist, plus o scurtă descriere a lucrării/meseriei la care visează copilul.

✔️ TAG, în același comentariu, către 2 prieteni-părinți care ar putea fi interesați de concurs.

✔️ În mod evident, apreciem dacă dați vestea mai departe cu un SHARE. Mulțumim!

Regulamentul complet: https://www.forbes.ro/concurs-forbes-kids-ce-vrei-sa-te-faci-cand-vei-fi-mare-349684

PREMII

Ne-am unit forțele cu branduri care și-au dorit să ofere câte un cadou-bucurie copiilor la început de an școlar. Vom selecta (știm deja, cu greu) cinci câștigători. Aceștia vor primi câte un premiu din partea partenerilor Carrefour, Groupama, Dr. Phyto și D-Toys. Mai exact, în complicitate cu partenerii proiectului „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, punem în joc următoarele premii:

  • 5 ghiozdane Lego oferite de către CARREFOUR;
  • 5 vouchere în valoare de 150 de lei și mascote de pluș Motănel Asigurel oferite de către GROUPAMA;
  • 5 seturi formate din FortIMMUNO Kids , Dermadep șampon și Dermadep cremă oferite de către DR. PHYTO;
  • 5 jocuri-jucării-surpriză oferite de către D-TOYS.

O descriere detaliată a premiilor veți găsi în zilele următoare pe pagina de Facebook Forbes Kids România. Urmăriți-ne pentru inspirație, motivație și spor în concurs!

SUCCES și SPOR la visat!

_______________

Proiect susținut de: CARREFOUR; GROUPAMA; DR. PHYTO; D-TOYS.