FacebookTwitterLinkedIn

Adina Trandaf – Managing Director OXYGEN

Într-o industrie în fază accelerată de evoluție, cum este comunicarea, a sta pe loc nu este o opțiune. Oxygen, una dintre cele mai importante agenții de comunicare din România,  și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare, anul trecut, nu doar ca o piatră de hotar, ci și ca începutul unei noi ere, prin lansarea conceptului propriu de employer branding: genOxy.

Această inițiativă marchează începutul unei călătorii ambițioase de redefinire a ceea ce înseamnă să fii angajator în mediul competitiv și în continuă schimbare de astăzi.

De-a lungul anilor, Oxygen a fost în fruntea industriei de comunicare, iar construirea unei echipe care reflectă valorile și viziunea agenției noastre este una dintre cele mai importante realizări.

Introducerea genOxy este un angajament pe care ni-l luam față de viitor. Inspirat de dinamica generațională Y și Z, genOxy reprezintă o nouă generație de colegi − cei care nu sunt definiți de vârstă, ci de un set comun de valori și aspirații care se aliniază etosului Oxygen.

Odată cu schimbările din piața muncii, cu evoluția industriei și cu intrarea în activitate a noii generații de specialiști în comunicare, valorile care ne ghidează – empatia față de angajați, candidați, clienți și societate; creativitatea, ca skill profesional, dar mai ales ca liant între echipe; și integritatea, aplicată atât în business, cât și în procedurile noastre de lucru și în cultura organizațională – sunt cu atât mai relevante pentru o generație care prioritizează conștiința socială ca argument în alegerea unui angajator.

Ca atare, în centrul genOxy se află valoarea oamenilor noștri. Ei sunt esența succesului nostru, motorul inovației, creativității și creșterii. genOxy este angajamentul nostru față de ei − pentru dezvoltarea și bunăstarea lor și de a ne asigura că Oxygen rămâne un loc inclusiv, în care toată lumea poate prospera. Aceasta include oportunități de învățare, traininguri, programe de wellness și stil de viață activ, precum și o cultură care susține evoluția și echilibrul în viață.

Sub genOxy, ne propunem să dezvoltăm o serie de inițiative menite să cultive o nouă generație de profesioniști în comunicare. Acest lucru implică nu numai dotarea lor cu cunoștințele necesare pentru a excela în rolurile lor, ci și insuflarea valorilor pe care le reprezintă Oxygen.

În prezent, avem o echipă de 80 de oameni în birourile din București și Cluj-Napoca. Iar viitorul este promițător și ne asumăm să inovăm în continuare și să fim unul din jucătorii din piață cu care marile companii din România vor să lucreze, și unde tinerii specialiști din comunicare vor să schimbe lumea. genOxy este mai mult decât un simplu concept; este o mișcare, una pe care suntem mândri să o conducem, #CreatingTheFuture.

Despre Adina Trandaf

Adina Trandaf este Director General al Oxygen. Cu 12 ani în agenție, întruchipează valorile de bază pe care s-a construit Oxygen. Selectată pentru etica sa remarcabilă, simțul responsabilității, abilitățile de management și empatie, călătoria Adinei este o dovadă a convingerii Oxygen că abilitățile profesionale pot fi dezvoltate în timp, dar caracterul uman este inerent. Sub îndrumarea ei, Oxygen promovează o cultură a creșterii, învățării și dezvoltării multilaterale, inspirând o nouă generație de profesioniști în comunicare. Stilul ei de conducere nu numai că a modelat cultura Oxygen în timp, dar a jucat și un rol esențial în dezvoltarea și lansarea genOxy.

Despre Oxygen

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Arctic, Farmec, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Vista Bank, Antenna Group, UNIQA și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați oxygencomms.ro.