FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de birouri Genesis Property va începe transformarea parcului de business Novo Park, din nordul Bucureștiului, într-un nou concept, denumit Yunity Park. Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023, iar investiția totală se ridică la 50 de milioane de euro.

Noul proiect va include spații de co-working și co-living, un centru ultra-modern de conferințe cu o capacitate totală de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum și zone de divertisment, fitness și spații pentru socializare și relaxare. În același timp, intrările clădirilor din campus și spațiile interioare comune, precum recepția și zona lifturilor vor fi transformate complet și completate de zone noi de interacțiune în afara birourilor.

Yunity Park este proiectat ca un campus dezvoltat în extensia biroului, oferind experiențe adaptate stilului de viață al oamenilor, atât pentru timpul petrecut la birou, cât și cel personal sau social.

Parcarea exterioară va fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, întinsă pe o suprafață totală de 7.500 mp. Spațiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene, dar și o pădure urbană de 1.000 mp, unde angajații vor putea susține inclusiv întâlniri de lucru. Pe timpul sezonului cald, complexul va pune la dispoziția rezidenților o terasă exterioară cu un food hall de 4.000 mp și numeroase zone destinate interacțiunilor profesionale și socializării în timpul liber.

Toate cele șapte clădiri din Yunity Park, cu o suprafață închiriabilă de 75.000 mp, au certificarea BREEAM – Very Good și vor obține IMMUNE Building Standard™ – Rezilient, 5 stele din 5, potrivit dezvoltatorului. 

Genesis Property deține și administrează peste 150.000 mp de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajați. 

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.