FacebookTwitterLinkedIn

CCC intră în lumea jocurilor! Alăturați-vă unuia dintre evenimentele CCC pentru a vă regăsi într-o realitate plină de aventură și emoție. Acceptați provocarea și jucați-vă pe consolă cu influențatori de top! Prima întâlnire va avea loc pe 18 august în magazinul CCC din Mega Mall.

Lumea fascinantă a jocurilor îi așteaptă pe toți iubitorii de distracție. În curând va fi posibilă trecerea la realitatea virtuală în magazinele CCC. Ca parte a campaniei „Back to School”, CCC va merge într-un tur în șase orașe din România, unde îi așteaptă pe toți pasionații de tehnologie să se distreze împreună.

În cadrul evenimentelor extraordinare care vor avea loc în magazinele CCC selectate, participanții vor avea șansa de a accepta provocarea și de a se confrunta cu cele mai mari vedete ale jocurilor pe consolă PlayStation din România. Trei creatori de conținut populari și doi gameri profesioniști vor lua parte la campania „Back to school”, sub sloganul Game Garage Playoffs: Laura Giurcanu, Cezar Bîtlan, Cătălin Ionuț și jucătorii de top, Maximilian Ioan și Robert Ștefănescu! Veniți să îi întâlniți în timpul evenimentelor din magazinele CCC și poate reușiți să le bateți recordurile! 

Joi, 18 august, de la ora 16:00, în Mega Mall, București, vor avea loc primele Playoff-uri din Garage. Atracții interactive, Granita delicioasă, surprize în Virtual Reality (VR) și competiții cu premii îi vor aștepta pe toți clienții. Este, de asemenea, o oportunitate unică de a se juca cu influențatorii preferați pe consolă. 

Notați evenimentul în calendar și urmăriți conturile de social media CCC pentru a afla unde va fi următorul Game Garage CCC. Let’s play!