FacebookTwitterLinkedIn

GambIT Digital, o companie de servicii de consultanță fintech, a semnat un contract de închiriere pe cinci ani, începând din septembrie 2022, pentru un spațiu de birouri în clădirea  Globalworth Square.

Dezvoltată de Globalworth, liderul pieței de birouri din România, Globalworth Square este  cea mai avansată clădire de birouri din punct de vedere tehnologic din portofoliul acestuia, cu acreditare BREEAM Outstanding și un scor de 99% în materie de sustenabilitate.  

„Obiectivul nostru principal pentru 2022 este de a menține recordul nostru de creștere de +100% față de anul precedent în privința veniturilor și a numărului de angajați, pentru al patrulea an consecutiv”, a declarat Nicolae Roșu, Chief Executive Officer, GambIT Digital.

Clădirea are un sistem de dezinfecție a aerului introdus în zona de birouri, cât și al spațiilor comune, care asigură reducerea microorganismelor cu până la 99%, chiar și în spații foarte înguste, care funcționează împotriva virusurilor precum COVID-19 și alți agenți patogeni.

Localizată în partea de nord a orașului București, Globalworth Square este o clădire de clasa A cu o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, repartizată pe 3 nivele subterane, parter și 15 etaje superioare.