FacebookTwitterLinkedIn

Ciorba de miel, tocăniță de miel și coaste de miel sunt printre cele mai accesate preparate tradiționale în platforma Freshful by eMAG, în această perioadă.

Potrivit reprezentanților companiei, primul hipermarket 100% online din România a inclus în oferta de Paște 7 tone de carne de miel ce provine exclusiv de la producători locali.

„Estimăm că fiecare familie va aloca între 750 și 1.000 de lei pentru masa de Paște, iar pentru a-i ajuta să se bucure de aceste momente fără stresul cumpărăturilor am pregătit cantități record de ingrediente, cum ar fi carnea de miel, dar și o gamă variată de produse gata pregătite”, explică Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Printre preparatele tradiționale de Paște la mare căutare se regăsesc ouăle roșii, pasca și cozonacii. Chiar și cei care nu sunt pasionați de gătit vor putea găsi în oferta Freshful aceste bucate gata preparate.

„Prețul de pornire al unui cozonac este de 12,59 lei/ 400g, iar pentru o pască 30,39 lei/ 450g. Printre cei mai căutați cozonaci va fi cel artizanal însiropat, la prețul de 34,99 lei, redus de la 64,99 lei, miercuri, pe 1 mai, cu un stoc limitat de 2.000 bucăți”, subliniază oficialii Freshful by eMAG.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic. Clienții Freshful pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7.

În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori.
3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.