FacebookTwitterLinkedIn

Frank Loeffler a fost numit în poziţia de Director General al Roche România, începând din luna februarie 2023. El îi urmează Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche în ultimii doi ani și care a fost numită Director General al Roche Diagnostics Germania.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria farmaceutică, Frank Loeffler și-a început cariera în 2001, în cadrul departamentului comercial al Roche Germania. Începând cu 2011, a deţinut mai multe poziţii de conducere, cu responsabilităţi în activităţile de audit şi conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. 

Frank Loeffler

Din noiembrie 2018, Frank a fost numit în poziţia de Director General al Roche East Africa, responsabil pentru activităţile grupului Roche în 10 ţări din regiune. Frank este licențiat în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativă de Stat Baden-Württemberg, Germania.

„Una dintre priorităţile mele va fi colaborarea pentru identificarea unor soluții inovatoare care să asigure un acces cât mai larg al pacienților la soluțiile noastre medicale, iar Planul Național de Cancer recent adoptat este un exemplu puternic de parteneriat pentru binele pacienților”, a declarat Frank Loeffler, Director General Roche România. 

Cu ocazia numirii sale, el am mai precizat că Roche va lansa în România noi terapii în arii terapeutice cu nevoi medicale semnificative precum hematologie, neurologie, oftalmologie și boli rare.