FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de proprietăți rezidențiale Forty Management estimează că va obține în acest an 394,6 milioane lei din vânzarea proprietăţilor rezidenţiale și 2,4 milioane lei din chirii. Profitul net estimat de companie pentru acest an ar putea ajunge la 188 milioane lei.

În ceea ce privește rezultatele pe 2021, cifra de afaceri pentru primele nouă luni s-a ridicat la 109,4 milioane de lei, în creştere cu 76,3% faţă de perioada similară a anului 2020, în timp ce profitul net a ajuns la 36 milioane lei, în creștere cu 56% față de aceeași perioadă a anului precedent.

În același timp, compania are în vedere realizarea unor investiţii în valoare de 155 milioane lei pentru dezvoltarea proiectului Central District Lagoon City.

„Anul acesta vom finaliza și preda clienților Central District Viitorului 134 şi vom demara proiectul nostru mixt de regenerare urbană Central District Lagoon City, și de aceea prevedem creşteri semnificative din vânzările și închirierile acestor proiecte. Estimăm că vom investi 155 milioane de lei în 2022, capital care va fi folosit exclusiv pentru a dezvolta Central District Lagoon City”, declară Ana Hogea, Director Executiv  Forty Management.

Veniturile din chirii sunt estimate să ajungă la 2,4 milioane de lei în 2022, ca urmare a închirierii integrale a componentelor comerciale rămase în Central District Cuza99, Central District 4 Elemente și a Central District Viitorului 134.

Compania evaluată la 497 milioane de lei (100,2 milioane euro) intenționează să se extindă în următorii ani și în capitalele învecinate (Varșovia, Praga și Budapesta) cu proiectul scalabil Central District Lagoon City, achiziționând licența de exploatare a Crystal Lagoons pentru aceste orașe. 

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, livrate sau în diferite faze de dezvoltare.

Forty Management este fondată și este condusă de Lucian Azoiței, care în prezent deţine 88,43% din acţionariatul companiei.