FacebookTwitterLinkedIn

Proiect inițiat de KULTHO Forever Diamonds în beneficiul Fundației Renașterea

KULTHO Forever Diamonds, în parteneriat cu Fundația Renașterea, organizează prima ediție a Galei „Diamonds for life”, un demers caritabil dedicat susținerii programelor de prevenție și depistare precoce a cancerului de sân.

Evenimentul va avea loc la Palatul CEC, o locație istorică importantă care fost îmbrăcata recent în culoarea speranţei de către Fundația Renașterea, cu ocazia Zilei Mondiale de lupta împotrivă cancerului de sân.

„Una dintre misiunile KULTHO – Forever Diamonds este de a celebra individualitatea femeilor și de a onora rolul lor în societate, motiv pentru care eforturile noastre de comunicare din ultima perioadă s-au concentrat cu precădere în această direcție. Sărbătorim femeile remarcabile de la care învățăm zi de zi ce înseamnă puterea de depăși ceea ce poate părea, la o primă vedere, imposibil.

De aceea, asocierea noastră cu Fundația Renașterea a venit natural, creându-se o legătura autentică între misiunile noastre. În urmă cu 4 ani, am decis să susținem Campania dedicată Sănătății Femeii, adăugând, pe lângă strălucire și eleganța, femeilor din România și grija pentru sănătate, prin susținerea programelor destinate Prevenției și Depistării precoce a cancerului de sân”, spune Madalina Diaconu, Director de marketing Kultho.

În cadrul evenimentului vor fi scoase la licitație piese de prestigiu semnate de unele dintre cele mai importante nume de pe piața diamantelor, ceasurilor și bijuteriilor de lux, branduri din portofoliul KULTHO care au răspuns afirmativ acestui demers caritabil, precum Chopard, Breitling, Messika, Pasquale Bruni, Frederique Constant și multe altele.

Pentru aceste case de bijuterii și ceasuri, eforturile de sustenabilitate și responsabilitate socială sunt demersuri firești, iar inițiativa KULTHO le oferă ocazia de a se implica și în România și de a demonstra, împreună, că în calea binelui nu există granițe.

Licitația se vă desfășura pe două paliere, silent și live auction, fiind puse în licitație produse cu o valoare de peste 100.000 euro.

De 21 de ani suntem alături de femeile din România, pentru a le ajuta să își păstreze sănătatea, prin prevenție, stil de viață sănătos și acces la investigații medicale. Suntem extrem de onorați de susținerea Kultho, care ne este alături încă de acum patru ani. Prin Gala Diamonds for Life, Kultho duce conceptul de responsabilitate socială la un alt nivel, prin asumarea integrală a Galei caritabile, atât în ceea ce privește cele 38 de piese scoase la licitație, cât și acoperirea costurilor organizatorice. Pentru Fundația Renașterea reprezintă un privilegiu și o recunoaștere a activității noastre din ultimii 21 de ani, dar și suportul esențial pentru continuarea programelor noastre dedicate prevenției, depistării precoce a cancerului, oferirii de teste medicale gratuite femeilor defavorizate și susținerii pacientelor diagnosticate cu cancer!”, a declarat Mihaela Geoană, Președinte fondator al Fundației Renașterea.

Diamante pentru viață sau despre forța comunităților, împreună
În luna octombrie, luna dedicată conștientizării și prevenției cancerului de sân, Diamonds for Life Gala vine ca o completare a eforturilor depuse de Fundația Renașterea pentru comunitățile vulnerabile, fiind modul KULTHO de a se implica și de a reda societății strălucirea de care are atât de multă nevoie.