Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Gadget |
|

Meet reMarkable

Închideţi ochii pentru o clipă și imaginaţi-vă că tot ceea ce scrieţi de mână, tot ceea ce desenaţi sau schiţaţi ar putea păstra efectul hârtiei și versatilitatea tehnologiei. Ar fi minunat, nu-i așa? Ei bine, exact asta încearcă să facă reMarkable, tableta dedicată persoanelor care preferă hârtia.  
 aboneaza-te
1 0NHABJdjWOtPfSDJ1GI5sw

Cu scopul de a înlocui clasicele notebook-uri, dar și tipăriturile, noul gadget posh transformă hârtia într-un instrument cu puteri digitale.

Tactilitatea și răspunsul imediat îl fac intuitiv, display-ul este aproape ca o extensie a corpului, iar cele peste 100.000 de pagini îl urcă în topul alegerilor oricărui scriitor de cursă lungă.

Evident, scrisul cu cerneală pe hârtie este dificil sau chiar imposibil de replicat în universul digital, însă reMarkable pare a reuși destul de bine să redea experienţa nostalgică. Ca dimensiuni și greutate, tableta are 177x256x6,7 mm și aproximativ 350 de grame, ceea ce o face deosebit de ușor de strecurat în orice bagaj.

Așadar, data viitoare când vă imaginaţi o realitate în care puteţi contopi senzaţia analogă a hârtiei cu cea digitală, reMarkable este soluţia fără bătăi de cap, precisă și chiar frumoasă.

 aboneaza-te

CITEȘTE ȘI Flow. Antipoluare

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii