FacebookTwitterLinkedIn

Pe 27 noiembrie, la Opera Națională București, am sărbătorit lansarea celei mai noi reviste – FORBES WOMAN!

Pe coperta primului număr strălucește Fulga Dinu, Country Manager CPI Property Group România. Deschiderea oficială a evenimentului a fost demnă de povestea pe care am construit-o împreună, cu dezvăluirea coperții de 2 metri a primului număr!

Scena magnifică a Operei Naționale București a găzduit o discuție captivantă între Fulga Dinu și Raluca Michailov, Owner & General Manager Forbes Romania – o incursiune pasionantă în universul femeilor de succes și a experiențelor care le-au definit drumul.

Am continuat cu o altă conversație memorabilă, între Raluca Michailov și Alexandra Țenescu, director de marketing Chronolink, unic importator Rolex în România, dezvăluind perspective inovatoare și abordări creative.

Forbes România și Nespresso și-au unit forțele pentru a crea o capodoperă sustenabilă – o rochie în mărime naturală, confecționată din capsule de cafea reciclabile. Un omagiu adus eleganței și responsabilității sociale.

Au fost momente de modă spectaculoase, în care publicul s-a putut bucura de cele mai noi piese din colecția Luisa Spagnoli și de un moment muzical, susținut de bursierii talentați din cadrul proiectului Tinere Talente, al Fundației Regale Margareta a României.

Eveniment powered by Chronolink

Mulțumim sponsorilor Catena, Carrefour, Teilor, ELI Parks, CPI Property Group, One United Properties, NTT DATA România, Nespresso, Nazzuro Aqua, Lemon Interior Design, Kultho, Porsche, Turkish Airlines, Select Residences, Silhouette, Samsung, Luisa Spagnoli, Red Women Foundation, Eucom, Lisa&Co.

Și partenerilor Chilli Ideas, Holograma 3D, Grace Couture Cakes, Opera Națională București, Privileg Catering, Natura la pachet, Maison Dadoo

Fotografiile au fost realizate de Denisa Simionescu, Marius Michailov și Ciprian Ulmeanu.

Vezi discuțiile și evenimentul de lansare pe pagina de Facebook Forbes Romania AICI și pe canalul de Youtube Forbes Romania AICI!

Fotografii de la lansarea revistei Forbes Woman România pot fi văzute AICI!

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro

Vizitați Forbes Woman România pe:

Facebook: https://www.facebook.com/forbesromania

Instagram: https://www.instagram.com/forbewomanromania/

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

ForbesWoman #ForbesWomanRomania #ForbesRomania #ForbesEvents #designedtoinspire