FacebookTwitterLinkedIn

Dorința de succes stă la baza motivației și inspirației unui lider, alături de o echipă solidă, formată din oameni loiali, profesioniști și determinați.

Unui lider autentic, care are în ADN-ul său dorința de a conduce și de a avea succes, nu trebuie să-i lipsească două calități esențiale: optimismul și asumarea. Totodată, liderul trebuie să-și asculte echipa și să obțină cele mai bune rezultate în funcție de contextul și informațiile de care dispune la un moment dat.

„Am pornit din dorința de succes. Pentru a deveni un lider bun, trebuie să ai în ADN-ul tău dorința de a conduce și de a avea succes. De mică am realizat că trebuie să învăț și am îndeplinit pașii necesari în toată activitatea mea profesională. Mi-am ales cu grijă și mentorii, lucru foarte important, dar și oamenii cu care lucrez în fiecare zi”, afirmă Fulga Dinu, Country Manager CPI România.

Astfel, o echipă puternică și armonioasă, animată de aceleași țeluri, într-o companie a cărei strategie este să asigure atât bunăstarea clienților săi, cât și a angajaților, poate face diferența între succes și eșec. Adaptarea strategiei de business la noile realități, în contextul unei crize, minimizează riscurile și crește șansa traversării cu succes a perioadelor dificile. În ultimii ani, potrivit Fulgăi Dinu, cheia succesului a fost reprezentată de „adaptare și readaptare”, mai ales după debutul conflictului din Ucraina.

Printre cele mai importante lecții învățate de-a lungul carierei de 20 de ani se numără fructificarea oportunităților care apar și dorința constantă de a evolua, fără a lua în calcul că „nu se poate”.

„Ideile mi le iau de peste tot. Mă inspir, încerc să nu reinventez roata. Eu am locuit în America, un loc unde se poate orice sau se găsesc soluții. În România, ideea era că nu se poate nimic. Eu am încercat să schimb asta. (…) În imobiliare, încercăm să onorăm toate cererile și să găsim soluții pentru orice”, adaugă Fulga Dinu.

CPI Property Group, controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, administrează un portofoliu de peste 18 miliarde de euro. CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din centrul și estul Europei și deține proprietăţi premium de birouri în Berlin, Praga și Varșovia. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Republica Cehă și în Europa Centrală, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.