FacebookTwitterLinkedIn

Instituția financiară Capital Financial Services, care operează sub brandul Twispay, a fost acceptată drept membru principal al schemei de plată Visa.

Recunoașterea îi permite să își dezvolte activitatea atât pe zona de emitere carduri, cât și pe zona de acceptare la plată a cardurilor Visa. 

“În prezent, Twispay beneficiază de toate licențele Visa, atât pe partea de emitere cât și pe partea de acceptare, valabile în întreg Spațiul Economic European, ceea ce confirmă că suntem o instituție financiară de încredere, recunoscută internațional. Noile capabilități ne asigură un nivel ridicat de autonomie, întrucât ne putem servi clienții direct, ceea ce se traduce într-un proces de înrolare rapid și eficient și un timp de răspuns semnificativ mai bun. În acest fel, reușim să ne raportăm cu succes la o piață dinamică, dezvoltând constant produse noi, inovatoare”, a declarat Augustin Dobre, CEO Twispay. 

Prin dobândirea statutului de membru, instituția financiară cu sediul în România nu mai depinde de instituții financiare sponsor intermediare, ceea ce îi oferă controlul asupra infrastructurii și, implicit, asupra serviciilor. 

Parte a grupului Elrond, Capital Financial Services, care operează prin brandul Twispay, este o instituție emitentă de monedă electronică, prima licențiată în 2013 de către Banca Națională a României. Compania este autorizată să ofere servicii de emitere de monedă electronică și servicii de plată, incluzând emitere de carduri și procesare de plăți pentru tranzacții online efectuate cu carduri emise sub sigla Visa, MasterCard sau prin alte metode de plată alternative. Printre clienții Twispay se numără BlueAir, Fit4You Delivery, AvStore, Colete Online, Ritter Broker.