FacebookTwitterLinkedIn

Instituția financiară Capital Financial Services, care operează sub brandul Twispay, anunță mutarea într-un nou sediu din București. Noua locație, din incinta Crystal Tower, se întinde pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați.

De asemenea, fintech-ul își propune ca anul acesta să-și dubleze echipa, față de 2021, la 50 de angajați.

Twispay a pornit ca un disruptor al industriei regionale de fintech, un start-up fondat în România, care și-a propus să revoluționeze felul în care banii circulă în lume. Faptul că, în 5 ani, am trecut de la câțiva angajați, la o echipă de aproape 40 de profesioniști este un semn de maturizare atât pentru compania noastră, cât și pentru piața locală de fintech. Continuăm această creștere și ne propunem să încheiem 2022, cu peste 50 de angajați, care să lucreze atât în biroul din București, cât și remotely“, a declarat Augustin Dobre, CEO Twispay. 

Potrivit datelor Asociației Române pentru Antreprenoriat și Tehnologie, companiile din zona de tehnologie financiară asigură 35,2% din locurile de muncă existente în companiile de tehnologie la început de drum. De asemenea, conform estimărilor Statista, compania germană specializată în cercetări de piață, la finalul anului 2022 cel mai mare segment al industriei naționale de fintech va fi cel al plăților digitale, iar numărul de utilizatori care fac plăți digitale va crește la 11,15 milioane, până la sfârșitul anului 2027.

Parte a grupului Elrond, Capital Financial Services, care operează prin brandul Twispay, este o instituție emitentă de monedă electronică, prima licențiată în 2013 de către Banca Națională a României.