FacebookTwitterLinkedIn

Compania Dell a înregistrat venituri record în al doilea trimestru al anului fiscal 2023, de 26,4 miliarde de dolari, în creștere cu 9%. Profitul operațional al companiei a crescut cu 25%, la 1,3 miliarde de dolari.

„Am continuat să ne desfășurăm bine activitatea într-un mediu din ce în ce mai dificil, înregistrând venituri record de 26,4 miliarde de dolari în al doilea trimestru, în creștere cu 9%. De asemenea, am avansat în strategia noastră pe termen lung – creșterea nucleului de bază, în timp ce inovăm pentru clienții noștri și le oferim oportunități în era datelor”, a declarat Jeff Clarke, vicepreședinte și co-director operațional la Dell Technologies.

Veniturile Dell au fost generate de operațiunile din cadrul Client Solutions Group (CSG) și Infrastructure Solutions Group (ISG).

Client Solutions Group a înregistrat în al doilea trimestru venituri record de 15,5 miliarde de dolari, în creștere cu 9% de la an la an.

Infrastructure Solutions Group a consemnat în perioada analizată venituri de 9,5 miliarde de dolari, în creștere cu 12%, al șaselea trimestru consecutiv de creștere de la an la an.

Profitul operațional a fost de 1 miliard de dolari sau aproximativ 11% din veniturile Infrastructure Solutions Group.