FacebookTwitterLinkedIn

În luna octombrie, editura Ink Story și Larisa Toader lansează prima carte cu fantome pentru micii cititori scrisă de un autor român. Inspirată de știrea descoperirii la Paris în 2010 a unui apartament lăsat în părăsire timp de șaptezeci de ani, povestea a fost transpusă în Bucureștiul anului 2020, în momentul în care personajul principal descoperă un apartament identic rămas nelocuit de la începutul anilor ’40.

            „De aici până la posibilitatea ca acesta să fie bântuit de o stafie interesantă, crescută în perioada interbelică, nu a mai fost decât un pas. Atunci când mica Fernanda se mută în vechiul apartament al străbunicii Fifi, o va cunoaște pe aceasta așa cum nu și-ar fi imaginat vreodată: sub forma unei fetițe fantome răsfățate, în vârstă de doisprezece ani… Cum este posibil acest lucru? Mister… Pentru a le stârni copiilor imaginația și plăcerea lecturii, m-am străduit mereu să combin părțile interesante și informative cu pasaje emoționante sau vesele. De aceea, dacă îți dorești o carte cu stafii de Halloween, dar ți-e teamă să nu fie prea traumatizantă pentru copilul tău, poți fi liniștită: Fifi este «doar» o fantomă cu toane și bucle blonde. Ușor de citit și veselă, cartea se adresează tuturor celor care își doresc să petreacă momente relaxante, indiferent că au 10 sau 100 de ani”, a declarat Larisa Toader, autor al romanului Fifi, o fantomă răsfățată.

            Călătoria în interiorul cărții va fi însoțită de hohote de râs pe măsură ce aventurile și șotiile copilărești ale micii fantome răsfățate vor stârni diverse situații mai mult sau mai puțin hilare. Paragrafele vesele ale cărții alternează cu discuțiile serioase, oferind o lectură deopotrivă plăcută și amuzantă.

            Cartea poate fi precomandată de pe site-ul editurii cu o reducere de 30% și va fi disponibilă pentru livrare începând cu data de 31 octombrie.

Despre autor

            Cu o experiență de peste douăzeci de ani în comunicare și relații publice, Larisa Toader este cunoscută în acest domeniu mai cu seamă datorită cărții de specialitate publicate în 2010, Secretele relației cu presa. Sfaturi practice și studii de caz. Din 2021, a început să scrie povești și povestiri cu tâlc, precum și mici romane pentru copii.

            În scrierile sale, Larisa dezvoltă un univers în care se regăsesc toți cei cu suflet de copil. Emoțiile, magia și misterul se împletesc, combinându-se cu un limbaj viu și actual, vesel și amuzant în egală măsură. Fie că râzi în hohote sau te emoționezi până la lacrimi, toate textele sale au darul de a te destinde, îți creează o stare de bine, de relaxare și, mai cu seamă, te transpun în lumea copilăriei fără griji, unde totul are un final fericit.

            Larisa Toader este licențiată în Litere, specializarea Franceză-Română, promoția anului 2000. Deține două masterate, în comunicare și relații publice și, respectiv, în marketing și comunicare politică.

Despre Editura Ink Story

Înființată în anul 2021, editura Ink Story a luat naștere din pasiunea pentru literatură și dorința de a sprijini autorii români contemporani. Cu o echipă dedicată în totalitate fiecărui autor și titlu publicat, editura își propune să aducă fiecare manuscris în cea mai bună formă a sa, înainte de a ajunge în mâinile cititorilor. Promovarea și distribuirea produselor Ink Story este realizată atât pe teritoriul României, cât și în Europa și Marea Britanie.