Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Ferenc Szecskó este noul Managing Director al FrieslandCampina România

Ferenc Szecskó preia funcția de Managing Director al FrieslandCampina România, după ce predecesorul său, Cornel Cărămizaru, a fost promovat director general al filialelor FrieslandCampina din Spania și Portugalia în această toamnă.
FrieslandCampina Romania

Ferenc Szecskó are o experiență de nouă ani în FrieslandCampina și peste 25 de ani în industria de retail. El a ocupat de-a lungul timpului diverse poziții de conducere în companii precum L’Oreal, Beiersdorf, Colgate-Palmolive.

„Pe măsură ce mă uit la rezultatele companiei de-a lungul anilor și văd performanțele celui mai faimos brand al ei, Napolact, mă simt onorat de această numire și de încrederea pe care FrieslandCampina o are în experiența mea”, a declarat Ferenc Szecskó, Managing Director FrieslandCampina România.

Citește și: Răzvan Orbulescu (FrieslandCampina): “Brandurile care au curajul să renunțe la bla-bla-uri și să spună lucrurilor pe nume vor avea de câștigat”

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii