FacebookTwitterLinkedIn

Expleo, companie globală de inginerie, tehnologie şi consultanţă, a închiriat 3.000 mp în Palas Campus din Iași, cea mai mare clădire de birouri ca suprafaţă din România. Proiectul de regenerare urbană realizat de Grupul Iulius la Iaşi va fi inaugurat în această primăvară, în proximitatea ansamblului mixt Palas. 

Compania Expleo este prezentă în România din 1994, la București, iar la Iași și-a extins operațiunile din 2015, pentru a beneficia de prezența unuia dintre cele mai mari centre universitare din țară. Compania continuă să facă angajări la Iași, pe poziții din domeniul IT. 

„Biroul din Palas Campus va găzdui întreaga echipă din Iași, formată în prezent din aproximativ 400 de oameni. Vom continua să angajăm specialiști pe diverse posturi, precum: Sr. Testing and Validation Engineer, System Engineer și Model Based Design Engineer – Automotive Projects, Cyber Security Engineer – Embedded Systems, Data Analyst și Software Developer (Java/Angular) – IT&C Projects”, a declarat Vincent Fusier, Chief Operating Officer  (COO) Expleo România.

Expleo are 40 de ani de experiență în inginerie IA, digitalizare, hiper-automatizare, securitate cibernetică, birouri în 30 de țări, peste 15.000 de angajați, și afaceri de peste 1 miliard de euro. Echipa din România lucrează la proiecte dedicate industriilor auto și aeronautică.

Palas Campus (54.000 mp de spaţii office şi alţi 6.000 mp de retail), include șase corpuri de clădiri și este un proiect mixt de regenerare urbană, care va revitaliza o zonă centrală  din Iaşi insuficient valorificată – Sf. Andrei. Odată cu finalizarea sa, complexul Palas ajunge la 130.000 mp de birouri clasa A şi peste 70 de companii găzduite, din domenii precum IT, automotive, banking etc.