Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

EXCLUSIV. MAM Bricolaj a investit 300.000 de euro într-un magazin din Brașov

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj fondată de Cristian Găvan, a investit 300.000 de euro într-un magazin, cu o suprafață de 1.500 mp, situat într-un centru comercial din Brașov.
Cristian Gavan_Fondator MAM Bricolaj

MAM Bricolaj își continuă seria de investiții, alocând o sumă de 300.000 de euro într-un magazin din Brașov, situat într-un centru comercial din zona Bartolomeu. În luna august, compania va începe amenajarea rapidă a locației, cu o suprafață de 1.500 mp, iar în octombrie magazinul va fi inaugurat,potrivit lui Cristian Găvan.

“Am semnat contractul pentru un magazin MAM Bricolaj din Brașov, un magazin pe 1,500 mp într-un centru comercial, care este în zona Bartolomeu. Sperăm că în octombrie să îi dăm drumul, amenajăm spațiul la 1 august, o amenajare rapidă, și vom servi Brașovul și zona metropolitană, în jur de 300.00 de oameni”, a declarat fondatorul, pentru Forbes România. 

MAM Bricolaj a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de aproape 40 de milioane de lei, cu 36% mai mult comparativ cu 2019. În ceea ce privește profitul, compania a raportat pentru anul trecut 3,6 milioane de lei, cu o treime mai mare decât în 2019. Bugetul de investiţii al retailerului pentru 2021 este de 14,6 milioane de lei.

În martie 2021, MAMBricolaj a deschis un nou magazin în București, în urma unei investiții de 1,65 milioane de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii