Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

MAM Bricolaj, investiție de 1,65 milioane de euro în cel de-al treilea magazin din Capitală

MAM Bricolaj, compania românească din industria de bricolaj, anunță deschiderea unui nou magazin în București din 30 martie 2021, în care s-a investit suma de 1,65 milioane de euro.
Cristian Bricolaj

Noul magazin se întinde pe 1.500 de metri pătrați și are o suprafață de vânzare de 1.000 de metri pătrați. Magazinul include spațiu de depozitare și birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiția pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziția spațiului, iar 350.000 de euro au fost alocați pentru amenajare.

„Avem în plan extinderea la nivel național, tocmai de aceea suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din București. Acesta vine ca o certitudine a ritmului susținut de creștere pe care îl avem. Totodată, vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le oferim cele mai bune soluții pentru orice proiect de amenajare interioară, astfel că avem un portofoliu extrem de diversificat de produse. Pe termen lung, vizăm creșterea rețelei MAM Bricolaj și vrem să intrăm și pe alte piețe decât cea din București. Următorul magazin va fi situat în Brașov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori și să ajungem la 12 magazine în marile orașe din țară și nu numai”, a declarat Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Magazinul din zona Ghencea va dispune de peste 11.000 de produse și va include și unele categorii noi, precum decorațiuni și corpuri de iluminat.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii