FacebookTwitterLinkedIn

Piața imobilelor noi nu dă semne de oboseală, iar băncile vin cu oferte mai bune decât anul trecut, pentru a stimula creșterea. Unul dintre proiectele noi care a vândut 30% dintre apartamente în două luni de la lansare este High Garden East, din zona Doamna Ghica a Capitalei.

Construcția High Garden East a început în noiembrie 2023 și are prevăzute 522 unități în prima fază, cu termen de livrare luna decembrie 2024. În total, proiectul va avea 750 de locuințe, iar termen de finalizare a ansamblului este luna mai 2025. Investiția totală a High Garden East se ridică la 40 milioane de euro. 

Ansamblul rezidențial este dezvoltat de Excelsior Construct & Development, companie deținută în totalitate de antreprenorul Petre Niculae, afiliat și la alte companii din industria imobiliară precum Pedro Company Constructexim, ARQA sau Exigent Development. 

Pedro Construct va executa lucrările de construcție, iar de vânzările proiectului se ocupă, în exclusivitate, firma de consultanță imobiliară North Bucharest Investments. 

“În etapa de pre-sales au fost realizate vânzări și semnate promisiuni de vânzare pentru un număr de peste 150 de apartamente din totalul de 522 pe care le are proiectul în această primă fază”, anunță  Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments. 

Petre Niculae și-a început activitatea în industria imobiliară în anul 1993, când a fondat Pedro Company Constructexim. De-a lungul timpului, a construit mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti precum Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments. 

Petre Niculae este și parte din compania ARQA, o companie de dezvoltare imobiliară, deținută împreună cu asociatul său, Florin Ababe, care dezvoltă ansamblul Jolie Village din zona de Nord a Capitalei.